Ключ лебединий унеси на крилах біль,
Мою країну що нещадно розриває.
9-тий місяць вже війна триває,
Народжуються діти звідусіль
На Україні під горе-вогнем,
Під смерті зливою ракет, як під дощем.
Сивіє від туману небо осені
І хмарами спостеріга з височини
За тим, які в нас погляди, думки,
Як виживаємо і боремося ми,
Як листя, що з дерев під ноги опадає,
Чи зцілює нам душу, чи вона не помічає…
28жовтня 2022р.
Божья тварь
Высказыванье есть, что человек – то Божья тварь.
Но, чтобы Божьим стать,
Ему и нужно перестать быть тварью.
Предназначенье наше здесь – не запятнать
Творение Сил Свыше кровью и злобою, страданьем.
28 октября 2022г.