Так, ми збираємо «брудну бомбу».
Де саме? Прямо тут, у Чернівцях.
Заховалися у катакомби
І майструємо на ризик та страх.
Цю бомбу ми давно збираємо.
Вона складається з таких частин,
Які всі ми багато маємо.
Її збирають мати, батько, син…
Її збирає вся Україна
І всі вкладають туди лють свою.
Цієї бомби кожна частина
Допоможе в будь-якому бою.
Там є печаль і сльози матерів,
Патріотизм, прагнення свободи,
Там біль солдат, душі захисників,
Вся лють українського народу.
Ворог назавжди піде у розхід –
Ця наша зброя є безкінечна.
Ми вже її пускаємо у хід,
Для орків ця бомба небезпечна.
25.10.2022.