ВОЇНСТВА ДУХ Архангела Гавриїла/ПРИСВЯЧУЮ УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНСТВУ
Серце болить,
та не стримує сліз,
скільки принесла лиха,
вся ця бісівська "кпсс",
та їх жахлива кормига.
Скільки в житті я
книжок не читав,
від авторів іноземних,
та в Книзі Буття Україну
згадав у молитвах
щоденних,
Всевишній Господь наш,
розчулився він,
призвавши
Архангела Гавриїла,
військо небесне
негайно зібрати,
порятувать Україну.
З тої пори незгасла
війна між темрявою та світлом.
Там на московії сатана,
впивається геноцидом.
Цілі народи зжирає він,
нищить все добре в людині,
та перетворює у
безмовних рабів,
з початку віків і до нині...
Та на початку
нових століть,
повстала нова Україна;
під час потрясінь, зневір,
лихоліть; могутня,
вільна, єдина.
І дала нерівний,
останній свій бій,
щоб славу
безсмертну здобути,
і знищений був
скажений той звір
списом сталевим
У груди.
Весь світ затремтів,
і стомлено вщух,
здивовано зашепотіли;
- "Так ось він який
воїнства дух,
Архангела Гавриїла!"