До блиску вимите вікно,
Очима дивиться на світ.
Промінчик глянув через скло
І посміхнувсь: Тобі привіт!
Вікно у відповідь: Вітаю!
Який хороший день!
Тебе теплом я обіймаю,
Підстав щоки лишень.
Шовкова штора колихнулись,
Почувши ці слова.
Вона чомусь в цей час боялась,
Що він про неї забува..
Звідкись з"явився тут метелик,
Нежданий цей приліт.
Шмигнув скоріше він на столик,
На квіточку приліг.
Вона в цей час в воді купала,
Рожеві пелюстки.
Що прилетить, то точно знала,
Про це сказали їй зірки.
Недовго радість ця тривала,
Зникав повільно промінь.
Його десь хмарка заховала,
Лишивсь про промінь спомин.
--------------------------------------
Доброго ранку Вам, Друзі!
Чудовий ранок! Хай нас порадують новини! І день на славу,щоб був,як можна тихішим! З надією в серці,на краще чекаємо днини!Під мирним небом! Слава Україні!