Екстремістів -
Дикунів
Ізолювати !
Нехай
Десь
Жиріють
Екстенсивно
Команди
Осатанілого !
Едін Джеко - відомий боснійський футболіст, нападник, капітан збірної Боснії та Герцеговини. Рекордсмен за кількістю проведених матчів й забитих голів за національну команду.
Виступив проти проведення футбольного товариського поєдинку між його країною та недокраїною рашистів, яка має відбутися у листопаді цього року на болотах дзюдохерії.
"Я солідарний з народом України у цей складний для нього час..."- заявив спортсмен.
Дякуємо, Едіне, за підтримку !