Теплий серпневий ранок.
Вже достигає врожай.
Йду росянистим шляхом
По ріднім селі десь за край
Не колосяться ниви,
Всюди поріс бур'ян,
Замість нормальної жниви,
Врожаї збирає війна.
Хочеться вірити в чудо,
В міць українських сил,
Бо на душі якось сумно,
Й розум в журбі спочив.
Знаю, що все буде добре,
Тому не втрачаймо надій:
Український воїн хоробрий
Усуне російську гниль!
І сонце нам посміхнеться,
А небо поплаче дощем,
Лихе все нарешті минеться,
Піде вслід за тим кораблем.
Над нами веселка заграє,
Щоб радісно стало усім.
З добрим ранком усіх привітаю,
Щоб щастя зайшло в кожен дім!