Людина живе, щоб кохати
І щоб щастя зустріти своє...
Щоб любов за руку тримати...
Щоб кохати - людина живе...
Людина живе, щоб летіти
До небес, де казки оживають.
Важливо себе зрозуміти
І тих, що так сильно тримають.
Людина живе, щоб уміти
Добро відрізнити від зла...
Душу інших бажала нагріти...
І серце, що просить тепла.
Людина живе, щоб терпіти
Все те, що дарує життя,
Щоб від дотику сонця тремтіти
Й приймати суворе буття.
Людина живе, щоб творити
Й прикрашати собою цей світ,
Щоб постійно у буднях кипіти,
Не помічаючи танучих літ.
Людина живе, щоб кричати
Від щастя чи горя, що поряд,
Чи може... в тиші мовчати
Та мріяти часто при зорях...
Людина живе, щоб бажати.
Від життя забирати своє.
Щоб кохання за руку тримати.
Щоб кохати - людина живе...