Сьогодні за обідом
За чаркою вина
Сиділи ми з сусідом
А в думі в нас луна :
Приспів
Поїдемо в Америку
Поїхали в Канаду
Ми будьмо там щасливі
І будьмо мати владу
На другий день проснулися
А голову лома
Вже встали й похмелилися
А в душу все гука : (Пр.)
На заробітки хотілося
Я все за це віддам
А в усі ще носилося
Свистіло й досі нам : (Пр.)
І ось збулася мрія
Настав нарешті час
Прийшла нова подія
Змінилась влада в нас : (Пр.)
Поїхав я в Америку
Сусід же до Канади
Відкрив в собі я лірику
Тепер пишу поради :
Не їдьте ви в Америку
Не їдьте до Канади
Бо будете до віку
Як я писати поради
О-Америко ! Ога Канадо !