Поранені військові з ліній фронту
У бій ішли один за одним знову.
Не бачили ні світлих горизонтів,
Ні під ногами тіл чужих покрову.
Не бачили життя свого основи -
Заради когось палко билось серце.
Поранені військові з ліній фронту
У бій ішли один за одним знову.
Заради нас, майбутнього простого,
Заради рідного всього, всього святого.
Їх серце б'ється за биття твого́.
Їх серце б'ється і доб'ється все ж свого́.
Поранені військові з ліній фронту.
І хтось без рук. І хтось уже без ніг.
Та ще для них кохані горизонти,
Та ще для них не раз засяє світ,
І влітку річка, а зимою - сніг
Пове́рне після війн їх до життя.
Поранені військові з ліній фронту
Ішли у бій за наше майбуття.
Бо хочуть жити - і за це вмирають.
Бо їхня віра за усіх нас б'ється.
У бій ідуть, але пісні́ співають.
Бо серце б'ється, і свого доб'ється!
03.07.2022
Та ще для них кохані горизонти,
Та ще для них не раз засяє світ,
І влітку річка, а зимою - сніг
Пове́рне після війн їх до життя.
Поранені військові з ліній фронту
Ішли у бій за наше майбуття. Дякуємо нашим захисникам!
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ваша правда! Вірш-присвячення. Без них не було б нас.
Радий, що завітали!
Проза життя 🇺🇦❤...
Немає слів - лише емоції 💙💛
Дякую за підібрані слова
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Вам.
Також спочатку написав, потім перечитав, й чомусь зажурився. Реалії сьогодення. Але всеодно перемога буде за нами, бо за нами правда!
Радий Вам