Повертайся живим
1.Борониш землю рідну від навали ,
що зруйнувала мирне всім життя .
Від вибухів ми схов знайшли в підвалах.
Герої нам виборюють майбуття.
Приспів-
Повертайся живим ,
ми чекаємо тебе.
Повертайся живим,
мирним стане хай небо.
І я ніжно твоїх діточок колихаю.
Господи збережи всім життя,я тебе ,я тебе благаю!!!
2.Війна міста підступно зруйнувала .
Ми відбудуємо ,відновим все.
Ім'я Героїв ,що життя віддали ,
Народна пам'ять нащадкам донесе.
Речітатив -Сьогодні розповім ,
що батько ваш Герой.
Від куль він закрив
Чиєсь життя собою .
І в небі нова зірка
Ім'ям його зветься.
Герой він наш навіки ,
серце його в небі зірковим сяйвом б'ється.