вже травень і ти все перетерпиш
вставай, бери нитки — життя зв'яжеш
все, що було вже пройшло
і ти ніколи не вернеш його.
пари, музика, друзі, любов —
я приємний літній вітер
обпече знов кривавий шов
і ти згадаєш розмови добрі.
а тепер ти доросла
життя задовбало сповна
тобі років так тридцять
чому ж не співа?