моя душа у соловецьких нетрях
палає, горить синім пламенем
серце спотворює реалії, гне то
лінії, хмари, дощ мені каменем
по внутрішніх органах,
наче я робот якийсь, адже так
та вмерла я вже
згоріла, побили, ненавиділи
що мені муки
я без тебе, без тебе
грає у хворих вухах
Серенада скрипаля Шуберта
ой, як болить, як болить
хто-небудь, калі ласка, поможіть!
чого немає тут тебе?
лиш уві сні приходиш ти і все.
один ти
потрібен ти мені
нехай грає гармонія,
я завжди піду за тобою
не кидай мене на призволяще,
обернись, я бігаю як слухняний цуцик
я все зроблю, повернись
будь ласка..