П_ Після того, як скінчиться війна,
Е_ Експонатами стануть снаряди,
Р_ Ранок свободний торкнеться вікна,
Е_ Екіпіровку замінять наряди.
М_ Місяці болю… життя під укіс…
О_ Очі, яким весь цей жах не забути!
Г_ Горе в душі, море сплаканих сліз…
А_ А Перемогу, таки, ми здобудем!
Із святом❤миру і добра усім!
24.04.22 п’ятдесят дев‘ять днів війни
Інна Бабак