Б `є по ліктях струм голодний,
Ловлять жмені піт холодний,
Тнуть зморшки го чоло.
Закусив від болю зуби,
Німо шиє зойком губи.
Рве голодом його.
Свище вітер у кишені -
Все що мав віддав дитині.
Тре совісті мозоль.
Наступає ним на думку,
Строчить погляд чиюсь сумку,
Він - вироку король.
Зблід. Ну й що? Немає мочі,
Заплітати коси ночі,
Хай журиться сама.
А його тривожать люди
Ті, що теж кусають губи ..
Зна, виходу нема ...
АЛЕ ЗІЙДЕ СОНЦЕ!
І ЗРАДІЄ СЕРЦЕ!
ВЖЕ ЯСНИТЬ ДОРОГА!
ЛИШ ДІЖДІТЬ ПІДМОГУ!
Марія Дребіт
23.04.2022 Португалія
фото з нету