Як прекрасно після нелегкого трудового тижня
розслабитися в теплій ванні!
Тепла хлюпає вода
Ніжно так у ванні,
І напруга вмить спада
Завдяки купанню.
Забуваєш про печаль,
Всілякі проблеми.
Не турбують вже москаль
І цінова тема.
Тіло ніжиться в теплі –
Так тобі прекрасно,
Що здається: на землі
Дуже-дуже класно.
Геть забрала ця вода
Всі думки погані.
Знов очистила вона
Тіло й душу в ванні.
З неї вийшов без гріхів,
Наче з водограю,
Без тривог і без страхів, –
Мовби воскресаю.
І прекрасно стає жить, –
Це сказати мушу, –
Як очистиш в одну мить
Своє тіло й душу.