Як можна убивати з задоволенням?
Прийшли новини з Бучі і Гостомеля.
Русня ступила на Вкраїну,
І перетворила на руїну.
Вона нещадно убиває,
Дітей і матерів усіх жахає.
Що вам зробили всі ці люди?
Ви розбрат сієте усюди.
Ви розстріляли чоловіка,
У кожнім домі є каліка.
Ви гвалтували досмерті жінок ,
Безжально... на очах їх діточок.
Ви мирних танками давили -заворуха...
Атошникам ви відрізали вуха.
Людей на трасі роздягали ,
Тату із Тризубів шукали.
Ви зв'язували руки -на коліна клали,
В потилиці усім стріляли...
З жінок знущались після смерті,
Як добре ,душі в них безсмертні!!!
Ще кожна жінка вам присниться,
Від крові вам вже не відмиться.
У вас клеймо буде в роду,
Горіти вам усім в АДУ!
Та ви кати,ви нечисть,зброд,
Керує вами дьявол-Идиот!
По лікті руки у крові,
Ви всі прокляті!Ви скоти!
Зелені коридори розстріляли,
Щоб ви в чистилищі застрягли.
До нас ввірвались ви над ранком,
Ракети прилетіли на світанку.
Ви влаштували мордобій,
Весь день у нас тривога,то відбій.
Кінця і краю ми не знаєм,
Лиш перемогу ми чекаєм.
Ми жодну смерть не простимо,
І рідний дім не віддамо!
Сльозина не скотилася дарма ,
Вам буде снитись Буча і її різня!
Сильний (як на мене) та реалістичний твір! ...тяжка ця війна для нас - тяжка!!! ... тримаймось - скоро маємо перемогти! ...з нами Правда - з нами Бог! З нами Бог - і ЗСУ!!!