|
Олексію Григоровичу Мельнику
з нагоди Ювілею
Словечне є в поліськім краї,
Багатім на ліси й поля.
В куточку цім земного раю –
Древлянська батьківська земля.
Словечне – місце, де родився
І помаленьку підростав,
Ходив у школу і учився,
В життя путівку звідти брав.
Завжди тебе там виглядають:
Матуся, батько, брат Василь,
І радо в гості зустрічають,
Та шлють вітаннячка звідтіль.
А тут, в Бердичеві – родина,
Тут оженився й тут живеш,
Кохана жінка і єдина,
Олена - звати її теж.
Так само зветься рідня мама,
Яка в Словечному живе,
А тут живе в сім’ї із вами –
Це мама Катя – теща є.
І любе сонечко із вами,
Аліна – донечка твоя,
Яка все краща із роками –
Щаслива, дружна в вас сім'я.
Тож привітаємо сьогодні
Тебе в твій гарний ювілей,
Щоб мирні дні були й погодні,
Вгорі щоб мирне небо теж.
Здоров’я міцного бажаєм,
Та радісних щасливих днів,
А які цілі намічаєш,
Щоби здійснити їх зумів.
Бажаєм успіхів в роботі,
Поваги щирої колег,
Підтримки рідних і турботи,
Та нових задумів, ідей.
Бажаєм злагоди в родині,
Й взаємного тепла в сім’ї,
Кохання вірної дружини,
Та радості в твоїй душі.
Щоб Мати Божа захищала,
Господь із неба щоб беріг,
І доля щедро дарувала
Багато ще життєвих літ!
ID:
943366
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Присвячення дата надходження: 27.03.2022 11:38:40
© дата внесення змiн: 27.03.2022 11:38:40
автор: Ольга Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|