Без оголошення війни,
Так Гітлер нагло в сорок першім
Послав на Київ літаки,
Щоби бомбить в години темні.
З тих пір пройшло багато літ,
В минуле відійшли фашисти.
Нова біда на цілий світ:
Війну розпочали рашисти.
І хто посмів, оте - "пуйло"?!
Той підлий виродок проклятий?!
І що в тій голові було,
Що дав наказ у нас стріляти?!
Так само підло учинив:
Коли всі люди мирно спали,
Годинник п’яту лиш відбив,
По Україні вже стріляли.
В облогу нас із всіх сторін
Взяли і градами паляли..
Тож москалям в вогні горіть,
У пеклі їх вже зачекались.
Своєї мало їм землі?
Прийшли, щоб нашу захопити?
Хоча ми люди не скупі,
Та «фіг їм» метрів два вділити.
Нехай собаки розтягну́ть
Кістки ординські в нашім полі,
Нехай ворони розклюють,
Щоби й не бачити ніколи.
А ще мерзотнику-"пуйлу",
Живцем горіти щоб у пеклі.
Злу вийти звідти, як в пургу,
Не бачити ніколи дверці.
Щоб вже навіки залишивсь
"пуйло" з чортами й відьмаками.
Бо від людей ти заслужив
Одні прокльони..Проклинаю!
Мороз пішов по тілі,
І сльози на очах.
Відверто скажемо і сміло!
Будь проклятий і ти, і час
Пішов пес війною на нас.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Дякую, дорога Олю за патріотичні почуття висловлені в вірші! Мирного неба всім нам і віри у завтрашній день!