Гнійник на тілі свободи
Я вичавлю нігтем нації:
Потужним ударом проти
Гнилої радянізації.
І навіть якщо зламаю
Свій палець від цього натиску,
Дивіться скільки я маю
І пальців, й нігтів у надлишку.
Ці руки сильні й могутні
Проб’ють макітру притрушену.
Ще й так, що вилетять кутні,
Ще й стиснуть пику заюшену:
«Дивись, мерзенна істото,
Востаннє на цей світ сонячний.
Це помста тобі від свободи,
Яку ти труїв так боляче».
Вичавлюю цю отруту -
Отримай нарешті заслужене -
Померти від рук народу,
Який тобі не подужати.