У ніжності звуків кохання,
Я відчув як шептала на вухо.
Життя твоє протистояння.
Будь сильним і не падай духом.
Хвилина твоя незбагненна.
Момент пролітає так швидко.
Ловлю твій сигнал,як антена.
В чужих руках тебе бачити гидко.
Життя тепер,ніби пекло.
Замість реальності бачу міражі.
Як багато ще досі не стерто.
Як багато сердець - муляжі.
У просторах пустої кімнати.
Я п'ю чай і заглядаю у себе.
Є таємниці,які краще не знати.
Є шлях,який тягне до тебе.
У світі,де панує пітьма.
Твоє світло дарує надію.
Хоч я і диявол,але ти не сама.
Я зі світла пішов,ним і затлію.