стережися, billy!
їде поліція розуму.
ой billy-billy, кажу, стережися, billy!
ось вона вже, поліція розуму, тут.
– і ось вони, ці поліцаї розуму,
вже ведуть тебе, взявши під руки,
десь в невідомому напрямку,
та й читають тобі мораль по дорозі:
billy-billy, стережися надалі, billy!
бачиш, ти не стерігся,
й раптом приїхали ми,
поліція розуму. скоро,
скоро порозумнішаєш.
і ось вони, ці поліцаї розуму,
заводять тебе до темного-темного лісу.
тепер ти стоїш прив'язаний
до старого великого дуба;
вже й вечір близенько,
вже виють голодні
страшні поліційні сирени;
а на дубі написано: тихо!
в мене обідня перерва
brain police, t.rex
https://www.youtube.com/watch?v=9jQkDh9KJDE