Душа втомилася, й по горлу
Косою смерть враз провела.
Шукаю, вставити де кому,
Аби вона ще пожила.
«Не треба!» – відказала просто –
«Строк вичерпано, час прийшов».
Безплотний проказав апостол:
«Ти Божу віднайшла любов».
І відійшла душа, лиш тіло
На цвинтар звично повезли.
Душа над тілом все летіла,
Не проронивши ні сльози.
--