Любуюсь Ніжною Красою .
Любуюсь Ніжною Красою ..
В Душі – як щире немовля ..
Хотів би, йти .. Я за Тобою ..
Та Стежка, в Кожного Своя ..
Хотів би – Тепло обіймати ..
Та цілувати – Подих Твій ..
Хотів – до Серця пригортати ..
Та тихо чути .. Що Я Свій ..
Життя Людини – це Дорога ..
Де поруч – тисячі шляхів ..
Усі Вони – ведуть до Бога .
Сам Вибирай – який є Твій ..
Душа Відчує Своє Щастя ..
А Розум – знайде Сто Причин ..
Не візьму Я - Твоє Зап’ястя ..
Та Знов .. Залишуся один..
Автор Підгірний Володимир 02.01.2022 р.