Бліда любов у тих
Чиє життя то чорторийка
Хто проти початку і кінця
І завжди - "я єсьм"
І сили в слові немає в тих
Хто надимається в над інших,
Чий дух - каламутний вибій
А кров, то ще та фурдига скверни.
У них безкровні спокій й мир,
Вони пустошать перш себе самих
І сліпо зневажають й топчуть
На них духовне право в інших
Холодне їх добро - лик хорошить
Знають ж де шукати прості джерела честі
Та от одна рука все лящить
А інша лиш з п`яти - кров хлющить.