Вітаю з Святом – Я Тебе .
Вітаю з Святом – Я Тебе .
Чарівна – Добра Оля .
Хай Зірка з Неба в Дім Зайде .
Й Щаслива – Світла Доля .
Хай Розмалює в Твої Дні .
Захоплива Картина .
Де Ти – Щаслива не у Сні .
Як Радісна Дитина .
Хай Подарунки – Кожен День.
І Кожен День в Достатку .
Душа Відчує – Своє Дзен .
Та Поцілує Татко .
Хай в День Народження .
Твій День .
Тебе Все Окриляє .
А Всесвіт Завжди . Все Життя .
Тобі Благе Зсилає .
З Днем Народження Оля Неколайчик - Дійсно Крутий Психолог .
Автор Підгірний Володимир 08.12.2021 р.