Душа Тебе Шукає – Вже не Рік.
Душа Тебе. Шукає – Вже не Рік ..
І не одні, вже «стоптані сандалі » ..
Коли Два Серця – вступлять на поріг ..
Щоб Разом, відкривати – Нові Далі ..
Душа про Тебе Мріяла у Снах ..
У Снах Тебе, що Ночі Обіймала ..
І як у морі – втомлений маяк ..
На Тебе у Житті Душа Чекала ..
Чекає і Шукає - Кожен День ..
Бо у Житті – лише одна Дорога ..
Щоб відчувати в Серці – Наше.. Дзен* ..
Тебе Знайти !!! Що разу, Прошу Бога ..
Автор . Підгірний Володимир 12.11.2021 р.
Дзен* - визначає вчення як прямий перехід до особливого стану людської свідомості, що називається пробудженим.
Джерело: https://gameasphalt.ru/uk/religiya-dzen-chto-znachit-poznat-dzen-sostoyanie-dzen/