Нас запрошували в НАТО, щоби Крим в «оренду» взяти.
Вже Аляску віддавали, й поминай її як звали.
Швидко в Крим ввійшла Росія, та хай довго не радіє…
Тож братам допомагають, а не землі відбирають.
До нас втратив інтерес НАТО спільно із ЄС,
Та змиритися не може, що Росія переможе.
У змаганнях між собою кладуть інших головою.
Не чекаємо ми чуда, збожеволів світ усюди.