Знімай вуаль, скидай її до долу.
Немає каяття моєму слову.
Я повторю тобі сьогодні знову.
– Повір мені. Лиш тільки мені вір.
Зривай вітри, скидай легку тканину.
Нехай вона горить з вогнем комину.
Жага моя до тебе вірно лине.
– Повір мені. Усім наперекір.