Знов убивають, знов і знов,
То снайпер, то уламки міни,
Пролита рясно наша кров,
Летять зі сходу домовини,
Летять батьки до діточок,
Воно мале - не розуміє,
Усе розкажуть - прийде строк,
А зараз - тільки безнадія
І лютий біль, у скронях біль,
І в голові неначе море
Шумить, штормить, і звідусіль
Б'ють хвилі - горе неозоре!..
Твій батько нам віддав життя:
Тобі, мені, усім навколо,
Він не побіг до укриття,
Щоб зараз ти побіг до школи.
Як вороги прийшли до нас,
Найсміливіший став добою,
Твій батько всю країну спас –
Він волю затулив собою!
28 10 21