Тут навіть не пахне тобою
І пульс повільніший за норму.
Тут навіть не пахне любов'ю
І штиль, нема вітру та шторму.
Тут дах не зриває з розлуки,
Не сняться омріяні очі,
Не сплетені ніжністю руки,
Спокійні і доспані ночі.
Тут ревнощі серце не крають
Й спокусі піддатись не грішно.
В кохання лише тільки грають
А бути закоханим - смішно!
Життя у такій нелюбові
Як пазл з відсутнім фрагментом.
Колишні усі - помилкові
Ти ж шуканим стань елементом.