Прохолодний весняний ранок.
Пристрасний поцілунок.
Це ідеальний світанок.
На твоїй шиї мій найкращий малюнок.
Забираю волосся з ключиці.
Ніжні дотики губ. Все нижче.
ОбхОплю талію міцно, стягуючи білизну.
Зав'яжу вузол потугіше.
Досліджую кожну твою клітину.
Повільно досліджую. І жвавіше.
Глибоке дихання.
Високий пульс.
Легке оніміння вуст.
По трохи втрачаємо глузд.
І звільнились від всіх зайвих рамок.
Він лише наш -
мрійливий пристрасний весняний ранок.