Мені в лице кричали "Ти слабка!
Нічого не здобудеш у житті!"
Мені в лице кричали "Ти ніхто!".
Докоряючи можливості в бутті.
Мене ганяли по стандартах.
Чужих, отих, своїх, старих.
Міряли мірилом правди,
Приписавши до тих тупих.
Я підіймала очі із виною,
Не бувши рівнею для них.
А мала навпаки зі злості
Поставити на місце всіх "святих".
Мене повчали, радили, терпіли.
Давали свій останній шанс.
Тому, кохані мої, затямте!
Важливо знати, хто навколо нас.
27.04.2021
Ternopil