Що незабутнє є
для нас, для двох?
Солодка посмішка,
Кохання вздох,
Души тремтіння,
Як тіла злились,
Як божевілля
Від поцілунку млість..
Що незабутнє є
Крізь років біг ? -
В очах вогонь,
Що ти зберіг
палке кохання,
що для нас
є оберігом повсякчас.
Що незабутнє є
назавше для мене -
Віч-на-віч погляд,
Та "кохаю я тебе.."
Що незабутнє є
Для нас з тобою
назавжди -
Ніч весняна,
Де ми залишили сліди.
Лягає вже на скроні
білий сніг,
Та незабутнє все
У серці ти зберіг..