Багато було сказано,
Залишилось мовчати.
Дорога так небажано,
Звернула на початок.
Усе чого так прагнули:
Думки, думки, думки.
Казати й чути правду лиш,
Виходить навпаки.
Сурова недосказаність,
Нависла і шкварчить.
У нього нерозгаданість,
Вона також мовчить.
Вуста у край зав'язані,
Між ними стали ґрати.
Багато було сказано,
Залишилось мовчати.