У глибині твоїх очей я бачу світ.
Ти мій вихід у буденну пору.
Частіше кажу тобі не до,а від.
Я просто від проблем упав у кому.
Я часто моментами не помічаю,
Як важко тобі буває без мене.
До гарячого чаю вже не встигаю,
Ти думаєш,що й не встигну до тебе.
Кожен день я зустрічаю її.
Сіру сутність,яка живе поглинає.
Але,коли бачу блакитні очі твої,
У моєму тілі кров закипає.
Я віддам усі сили любові.
Подарую посмішку нашому дню.
За тебе подякую відданій долі.
І прошепчу на вушко тихо:"Люблю".