Не про нас (Ж. Жусінас, І. Кофас, вик. гр. Lemon Joy)
Ніч насміхається влітку з моїх почуттів
Світанкам теж видно те, що смішно і тобі.
Гей, чи ми щасливі, чи разом ми?
Чи знаєш про нас обох якісь пісні?
Допоможи сказати раз
Все те, що не про нас
Засолодко весь час
Той скажений темп – дивись не спізнись
Сьогодні вже спати йдеш, а завтра знов приснись
Ще стільки б сказати слів мені і тобі…
І за тишу пробач, ти потрібна мені.
Допоможи сказати раз
Все те, що не про нас
Засолодко весь час
Переклад виконаний з науково-навчальною метою. Будь-яке комерційне використання порушує право на інтелектуальну власність автора оригінального тексту та автора тексту перекладу.
Оригінал: http://dainutekstai.lt/r792/lemon-joy-ne-apie-mus-koks-paseles-tempas.html