Подзвонив а вона не впізнала
Телефон твій забула давно
На пустому пероні вокзалу
Допивала дешеве вино
А бувало бувало бувало
Сто зліталось до неї чортів
І по вінця всього наливали
І не пив лише хто не хотів
Ну а потім а потім а потім
І краса та зійшла вся на пси
Залишилась розістлана постіль
Де була вона аби з ким
***
На пустому пероні вокзалу
Де дешеве вино на розлив
Ти безцільно бездумно гуляла
Я тебе випадково зустрів
Привітався а ти не впізнала
Певно бачились надто давно
Ти колись виглядала зухвало
І не йшла аби з ким у кіно
Ти і зараз лишилась такою
Та чекаєш - когось, не мене
Я ж сумую весь час за тобою
Та і це сподіваюсь мине.
***
На пустому пероні вокзалу
Де в кіосках дешеве вино
Самотою вона гуляла
Чи чекала когось у кіно
Привітався - вона не впізнала
Певно бачились надто давно
Позирнула на нього зухвало
Й відвернулась - тепер все одно
Та збудила тоді ненароком
Давні згадки про давній роман
Що не став ні для кого уроком
Та й нічим ні для кого не став.
12.07.21