Фото із рідного краю,
Нас переносять до раю.
В дім повертають на мить,
Щастя у серці дзвенить.
Фотографії з рідних країв
Радують душі, навіть без слів.
Хтось в інтернет виставляє,
Хтось з нетерпінням чекає.
Для когось фото – просто світлина,
Для когось – радості, щастя хвилина.
Спогади в серці зринають,
Ніжним теплом огортають.
Хочемо час, відстань, перепони здолати,
І в отчий дім завітати.
Рідних, близький своїх обійняти,
Миті щасливі згадати.
Надія Гуржій
12,05,2021р
Фотограф - Віктор Роговий