Злива змиває все -
Всі почуття, що були,
Пам'яті мить рознесе
Все, що з тобою забули.
Те, як ми йшли в садах,
Де розсипалися роси,
Ніжність у твоїх словах..
Раптом підкралася осінь
Злива холодом знов
Мої думки огортає,
Де загубили любов?
Небо у хмарах не знає..