Черговий ангел мав гарний настрій -
І нагадав він, що десь є щастя
Черговий ангел розправив крила
І сни прислав нам про гвинтокрили...
У сині неба – самі-блакитні -
Летять на берег, де тихі хвилі..
Летять високо, де вітер віє,
Люди в польоті по свої мрії
Летять над містом - і очі мружать…
Опале листя лежить в калюжах
І кожен бачить, як рано-вранці
Біжать собаки, спішать коханці
Сидить на вітті умита кішка
Йдуть в школу діти, блищать доріжки
Чи сонце світить,чи ляє злива –
Несуться в висі ці гвинтокрили
Радо летіти всім людям дуже –
В той край, де квітнуть Мигдаль і Ружа..
Там є Чар-зілля,
Сердець осердя, Там всі Сузір’я
Зорять на небі
Там русла чисті, Медвяні трави,
Там райдуг світлих
Блищать заграви,
Молочні ріки,
Зелені барви,
Там стіл накритий
І - повні сяйва – Веселі діти,
Щаслива мама..
… Це - берег щастя,
Яким ми снили..
А ти вже бачив
Ці гвинтокрили??
.