Сонце згоряє
сонце горить
саме зараз
саме в цю мить
стеляться тіні
стогнуть вітри
сонце сідає
серед гори
серцю самотньо
сирість землі
стелиться спальник
сон буде в нім
спить твоє тіло
сонце горить
скажеш невміло
сонце прийди
скоро ти знаєш
станеться те
серце тривожне
серед зими
світить промінням
світлістю сніг
станеш на кризі
стишиш свій сміх
ступиш в незнане
сонце горить
скажеш востаннє
серцю люби.