Є професія - край боронити,
Захищати народ повсякчас,
Віддавати себе та служити,
Мати силу і честь без прикрас.
Хай би, як не бісились злі сили,
Не творили би чорне ділки,
Поневолити край не хотіли -
Насторожі завжди вояки!
Не страшні їм ніякі незгоди.
Слабкість, біль не утримають їх
Воювати за волю й свободу.
У боях брати участь страшних.
Мужні їхні серця, вправне тіло,
З ними янголи поряд в строю.
Найсвятіше вони роблять діло,
Захищаючи землю свою.
Не потрібно медалей і слави.
Не за гроші ідуть вони в бій.
Охоронці споко́ю Держави,
Славні дочки її і сини.
Офіцери й солдати, герої!
Хай життя ваше довгим буде́!
Всі хто вдягнений у однострої,
Всі хто служить країні будь-де.