Нитка́ми золотими душу зшито,
Думки лиш про наповнене корито:
"У список "Forbes" пролізти якось треба,
Прода́ли землю, вже на черзі небо.
І під загрозою добробут у домівці -
З маєтку в Лондоні звільнились покоївки.
Чомусь Народ кипіти починає -
Щось плебсу у житті не вистачає.
Невдячний! Ми ж турбуємось про нього.
Яка війна? Ми ж ремонтуємо дороги!
Страшна ціна на продуктовий кошик?
Вони не взмозі заробляти гроші!
Закриємо у сейфи правосуддя,
Продовжимо обман і словоблуддя.
Хай скаржаться, шукають правду всюди,
Від наших статків з того не убуде"...
Під смертю ходять на "нулі" солдати,
Поки в тилу грабують спільну хату.
Нічого, ми повернемось додому
І кожному по діях буде його.