Ти моя перлина.
Ти мій ясен цвіт.
Усміхом грайливим
прикрашаєш світ.
І радіє серце.
І співа душа.
Й хочеться красиво
написать вірша....
Й перші ніжні квіти
дарувать тобі.
І співати ніжні
про любов пісні!
Попросить у долі
два міцних крила,
щоб злітати в небо
залюбки могла.
Милуватись світом,
жить, кохаючи,
І, як є, від щастя
не згубить ключі!