Такі розгублені,
Життям розділені.
Були самотніми,
А стали зцілені.
А зустріч-випадок
З’єднала погляди,
А зустріч-випадок
Зв’язала подихи.
Кричи моє ім’я,
Кричи, а я дійду!
У голосі твоєму
Віднайду.
Впізнаю в мороці.
Впізнаю в темряві.
Впізнаю в пеклі я
Тебе одну.
Впізнаю в мороці.
Впізнаю в темряві.
Впізнаю в пеклі я...
Переподілені
Дві долі сірими
Нитками-силами,
Немов ножем.
Життя розмивані
Чужою волею,
Усі розорені
Чужим дощем.
Кричи моє ім’я,
Кричи, а я дійду!
У голосі твоєму
Віднайду.
Впізнаю в мороці.
Впізнаю в темряві.
Впізнаю в пеклі я
Тебе одну.
Впізнаю в мороці.
Впізнаю в темряві.
Впізнаю в пеклі я...