Бажаю Добрий – Гарний Ранок .
Бажаю Добрий – Гарний Ранок ..
Хай Прийде в Дім – Твоя Весна ..
Пахуча Кава .. Сон .. Світанок ..
Та Ніжні – Щирі Почуття ..
Бажаю Я – Тобі Любові ..
Щоб все Розквітло навкруги .
Пройшла Зима … та холод болі ..
В Житті – щоб Виросли Сади ..
Бажаю Я – Палкої Ночі ..
А Ніч пройшла на Двох – як мить..
І Ти в Життя – Відкрила Очі ..
Прийшло !!! Вже й Серце не щемить ..
Бажаю Я – Тобі Достатку ..
Та вкрай – цікавого Життя ..
У Світ принесла.. Щоб .. Дитятко ..
Й Завжди – Щасливою Була .
Автор Підгірний Володимир 03.03.2021.