Перетнулись дві дороги,
Два життя, дві долі.
Нас Господь ізвів з тобою
На життєвім полі.
В нас тепер одна дорога,
Ми тепер - родина.
З вуст твоїх слова ласкаві
чую щохвилини.
Відчуваю поряд справжню
чоловічу силу.
Бачу очі волошкові,
і посмішку милу.
Мрії ти мої здійсняєш,
і мої бажання.
Ти найкращий чоловік -
є в житті кохання!
Ти мій захист і опора,
Вірю в це охоче.
Переконана вцілому -
є щастя жіноче!...