Вже вкрите небо зірочками
І спів пташиний не луна
Не гріє сонце промінцями
А ти не поряд, я одна…
Вдивляюсь я в небесні далі
Шукаю наш небесний шлях
А в серці смуток і печалі
Так хочеш ти-хай буде так.!
Коли не поруч ти, сумую
Моя душа напів жива
Як тільки голос твій почую
Враз моє серце ожива.
Та ти мовчиш, та що казати
Життя іде, далеко я
Далеко ти, нам тяжко грати
В любов на відстані життя…
Не треба почуттями грати
Якщо немає, то скажи
А є, то треба відкривати
Щоб відчувалося душі!!!
Ти так далеко, і не знаю
Зустрінемось ми ще чи ні
Але у Господа благаю
Благословення я тобі!