Була в нас хата і худоба.
Були і щастя, і незгоди…
Та ця ненависна війна
Лиш́ила всякого майна!
Залишив біль, залишив смерть.
Та ми її прогнали геть!
І зраділи знову люди.
Почали відбудовувать повсюди.
Бо ж нещастя принесло
Багато горя, безліч лиха.
Проте прийшла до люду втіха!
Допомогла зібратись духом,
Почать новісіньке життя.
Де смерть не зчепить навіть муху,
Бо буде пам'ятать вона,
Що Україна –
Це святиня!
Без горя та напастей,
Де панує лише щастя.