Моє життя врятує море -
Бурхливе, темне, загадкове.
Як гадаєш, на що воно схоже?
Присядь, подумай, не спіши.
Тим часом - час минає.
Життя без попередження згасає,
У тих, хто безліч не прийняв.
Хто свого Я - не відшукав.
Проте, аби уникнути застою -
Занурся в силу Посейдона.
Відчуй безмежність - музики.
Без каплі гніву та журби.
Ви скажете мені, що це не легко!
Занадто важко, не можливо.
Скрізь перепони - у морі шторми,
А хвиля накриває, до самісінького дна.
А я кричу, що все під силу!
Із почуттям у тебе боротьба.
Бурхлива, темна, загадкова.
Цей світ не зміниш, здогадався?